top of page
Zoeken
  • LSF

PERSBERICHT | Publiek mag meepraten tijdens Het Leidse Sportdebat op 23 februari

De Leidse Sport Federatie en Topsport Leiden organiseren op woensdagavond 23 februari het Leidse Sportdebat 2022. Bij het debat in het Leonardo College aan de Telderskade is publiek welkom om mee te praten. Meekijken is ook mogelijk via een livestream.


Sport is één van de weinige onderwerpen waarop politieke partijen zich kunnen profileren in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen en is daarom een belangrijk thema. Zeker als we bedenken dat naar schatting zo’n 24.000 inwoners van Leiden lid zijn van een sportvereniging en een groot deel van deze groep mag stemmen.


Lijsttrekkers en sportwoordvoerders van Leidse politieke partijen gaan tijdens het Leidse Sportdebat over verschillende stellingen met elkaar in gesprek. De onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere:

- De groei van Leiden en ruimte voor sport

- Topsport in Leiden

- Verenigingen als hoeksteen van de samenleving

- Gezondheid en welzijn


Het publiek wordt tijdens het debat actief betrokken en krijgt de kans de politici het vuur aan de schenen te leggen.


Het debat staat onder leiding van Joost van der Wal (Leidse Sport Federatie) en Reanne van Kleef (Topsport Leiden). Bijna alle partijen die meedoen met de gemeenteraadsverkiezingen in Leiden hebben zich aangemeld.


Leids Sportdebat 2022 Datum: woensdag 23 februari

Tijd: inloop 19.30 uur, start 20.00 uur

Locatie: Leonardo College (Telderskade 48, Leiden. Ingang aan de kant van het schoolplein) Aanmelden is niet nodig, een geldig coronatoegangsbewijs is op deze datum nog wel verplicht.

37 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page