Zoeken
  • LSF

Persbericht oktober 2020: Leiden vergeet haar kampioenen niet

Er komen dit jaar geen sportverkiezingen in Leiden. Door Corona hebben veel sportevenementen geen doorgang gehad en zijn diverse competities voortijdig gestopt. Dat maakt 2020 tot een bijzonder en onvolwaardig sportjaar. Vergelijken en waarderen is daardoor lastiger dan ooit. Er is geen reëel overzicht ontstaan om de prijzen, voor junioren en senioren, over het sportjaar 2020 uit te reiken. Daarom is besloten om de uitreiking van de Leidse Sportprijzen dit jaar niet te organiseren.


De uitreiking van de Leidse Sportprijzen krijgt dit jaar een ander karakter, hiertoe hebben de Gemeente Leiden en de Leidse Sport Federatie besloten. Onder de titel ‘Leiden vergeet haar kampioenen niet’ zal op een andere en alternatieve manier invulling worden gegeven aan de prestaties van sporters die wel zijn geleverd in 2020.


De Gemeente Leiden en de Leidse Sport Federatie het gaan dit jaar anders aanpakken. De jury van de Sportprijzen gaat de sportprestaties bekijken van januari tot en met maart en van september tot en met december. Tevens wordt er gekeken naar ludieke en sportieve acties welke in de zomermaanden te beleven waren in de stad.


De uitreiking wordt anders en later bekend gemaakt. Indien er bijzondere sportprestaties te vermelden zijn kunnen deze ingestuurd worden via email: info@lsf.nl

6 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

NIEUWSBRIEF JUNI - JULI 2020

De nieuwsbrief van juni - juli 2020 is verzonden om u op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen. U leest ‘m hier! Klik hier voor de nieuwsbrief van juni - juli 2020. Klik hier om je in te schrijv

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Google Play Icon

Proudly created by Andrea Bosch